ÇEKÜL Bilgi Ağacından Keşif Dolu Etkinlik | ÇEKÜL

ÇEKÜL Bilgi Ağacından Keşif Dolu Etkinlik

28.12.2023

ÇEKÜL Bilgi Ağacı ve Doğan Egmont Yayıncılık işbirliğiyle 7-8-15 Aralık’ta gerçekleşen “Evini Arayan Ardıç Tohumu Kitap Etkinliği”, Bahçeşehir Koleji öğrencilerine keşif dolu anlar yaşattı.

7-8 Aralıkta Florya ve Göktürk Bahçeşehir Kampüslerinde yüz yüze; 15 Aralık’ta Antalya ve Güney Ege Bahçeşehir Kampüsleriyle çevrimiçi gerçekleşen atölyeye toplam bin 99 öğrenci ve 53 öğretmen katıldı.

Doğayla ve ağaçlarla ilişkisi azalan çocuklara doğa sevgisi kazandırmayı, çevrelerindeki farklı ağaç türlerini çocuklarla tanıştırmayı amaçlayan etkinlik; Evini Arayan Ardıç Tohumu kitabında adı geçen 13 farklı ağaç türünü konu ediniyor ve bu ağaçların İstanbul’da hangi orman, park, koru ve semtlerlerde bulunduğunu detaylandırıyor.

Öğrencilerde merak duygusunu geliştiren, ağaçları araştırma ve inceleme isteği oluşturan etkinlikte İstanbul haritası takip edilerek ardıç tohumunun rotası bilmeceler eşliğinde  çocuklarla yeniden birlikte keşfedildi.

ÇEKÜL Bilgi Ağacının öğrenci, öğretmen ve kurumlar için hazırlanan eğitim programlarını şimdi inceleyin:

ÇEKÜL Bilgi Ağacı Kitaplığını keşfedin: