Gezegenin Eşikleri ve İklim Değişikliği

İklim değişikliği, biyolojik çeşitlilik kaybı, toprak ve su kirliliği gibi güncel ekolojik sorunların önemli kaynaklarından biri, üretim ve tüketim biçimlerimizdir. Stockholm Dayanıklılık Merkezi ve Avustralya Ulusal Üniversitesi tarafından geliştirilen “Gezegenin Eşikleri” kavramına odaklanarak hazırlanan Gezegenin Eşikleri ve İklim Değişikliği Atölyesi ile amacımız, küresel olarak yaşadığımız ekolojik sorunların günlük yaşamda yaptığımız seçimlerle olan bağlantıları hakkında farkındalık yaratmak. Bu amaçla gerçekleştirilen atölye, karbon ayak izi hesaplama etkinliği ile sonlanır.

Hedef kitle: Ortaokul ve lise seviyesinde öğrenim gören öğrenciler.

Süre:  2 saat

Katılım formu için tıklayın

ÇEKÜL Vakfı Bilgi Ağacının doğal ve kültürel miras eğitimlerine destek olmak isterseniz tıklayın.

*NOT:
Fırsat Eşitliği için Eğitim Bağışı: ÇEKÜL Bilgi Ağacı eğitim ve atölyelerinden yararlanmak isteyen öğrenciler arasında fırsat eşitliği yaratmak ve devlet okullarıyla yapılan eğitimlerin sürdürülebilirliğini sağlamak üzere, özel okullara verilen eğitimlerde bağış kabul edilmektedir. Detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Proje Dosyalar: